Regisztráció

*-al jelölt mezők kitöltése kötelező

:*
:
:
:*
:*
:*
:
:
:
:

Figyelem! Aki már regisztrált a www.perfectnails.hu oldalon annak nem kell újra regisztrálnia! A rendszer elfogadja a Perfect Nails belépőt!

Belépéshez kattints a jobb felső sarokban lévő belépés gombra.

Honlapunk (és rendezvényeink) látogatói a REGISZTRÁCIÓ kitöltésével önkéntesen hozzájárulnak ahhoz, hogy elektronikus-, vagy postai úton cégünktől reklámanyagot kapjanak! Ez bármikor korlátozás és indoklás nélkül, egyszerű bejelentéssel írásban visszavonható akár interneten, vagy levélben. Regisztrált partnereink személyi adatait - az adatvédelmi törvény betartásával, az ott meghatározott kivételtől eltekintve - kizárólag saját céljainkra használjuk, harmadik félnek ki nem szolgáltatjuk!

Honlapunkra feltöltött képek szereplői és alkotói tudomásul veszik és feltétel nélküli hozzájárulásukat adják ahhoz, hogy azokat a Perfect Nails minden további hozzájárulásuk, és ellenszolgáltatás nélkül szakmai céljaira felhasználhatja - kizárólag saját céljainkra használjuk, harmadik félnek ki nem szolgáltatjuk!

A "Műköröm minták" oldalra feltöltött fotók nem tartalmazhatnak semmilyen termék reklámját vagy logóját! Ez alól kivételt képeznek a Perfect Nails által forgalmazott termékek.